21 iunie 2010

Wimbledon

Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Mare Slem al anului, va debuta astazi. Pe tabloul masculin va incepe o noua lupta intre cei doi jucatori de tenis ai lumii, Rafael Nadal (nr.2) si Roger Federer (nr.1), in timp ce competita feminina va fi si in acest un duel in familie, surorile Williams (SUA) fiind favoritele principale le turneului.

La fel ca si Roland Garros, Romania va fi reprezentata de doi jucatori pe lista capilor de serie: Victor Hanescu (nr. 31) si Alexandra Dulgheru (nr.31). Hanescu il va intalni, astazi, in primul tur al turneului, pe rusul Andrei Kuznetsov (19 ani), iar Alexandra Dulgheru se va duela pentru accederea in turul doi cu Kimiko Date Krumm (39 de ani).

Pe tabloul feminin se mai afla si Ioana Raluca Olaru, care va juca impotriva frantuzoaicei Alize Cornet (77 WTA), Sorana Cîrstea (vs. Petra Kvitova din Cehia), Edina Gallovits (vs. Timea Bacsinszky din Elvetia) si Monica Niculescu (vs. Gisela Dulko din Argentina, locul 42 in WTA).

La dublu, Romania este reprezentata de Horia Tecau, Edina Gallovits, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru. Tecau va face pereche cu suedezul Robert Lindstedt, si vor intalni, in primul tur, cuplul ceh Leos Friedl/David Skoch.

Feminin
Marti: Raluca Olaru-Alize Cornet (Fra)
Marti: Sorana Cîrstea-Petra Kvitova (Ceh)
Marti: Monica Niculescu-Gisela Dulko (Arg)
Marti: Alexandra Dulgheru (31)-Kimiko Date-Krumm (Jap)
Marti: Edina Gallovits-Timea Bacsinsky (Elv)

Masculin
Astazi: Victor Hănescu (31)-Andrei Kuzneţov (Rus)

Dublu masculin
Marti: Horia Tecău, Robert Lindstedt (Rom/Sue, 16)-Leos Friedl, David Skoch (Ceh)

PRELUARE SPORT TOTAL FM...mai nou sunt fan :)

Niciun comentariu: